Kaneelbroodjes

Geglazuurde Kaneelbroodjes

Citroen Geglazuurde Kaneelbroodjes. Mooi luchtig deeg gevuld met licht gekruide kaneelsuiker en een pittig citroenglazuur! Deze kaneelbroodjes zijn het perfecte dessert, middagsnack of zelfs ontbijt als weekend traktatie - wij hebben de onze gemaakt met een citroenglazuur om perfect contrast te geven aan de zoete, kaneelsuiker vulling, maar voel je vrij om een traditioneel glazuur te gebruiken of een andere topping van je keuze. Voor dit recept gebruik je een handmixer of keukenmachine.

1,5 uur
12 porties

Ingrediënten

  • 500 g sterk broodmeel
  • 50 g boter (gesmolten) + 25 g boter (voor de vulling)
  • 7g Gedroogde Gist
  • 2 middelgrote eieren
  • 100ml Melk
  • 3 el Gemalen kaneel
  • 125g Castor suiker
  • Sap van een halve citroen
  • 6 eetlepels poedersuiker
  • 2 eetlepels Water
  • 75 ml heet water
  • 1 theelepel zout
  • 500 g sterk broodmeel
  • 50 g boter (gesmolten) + 25 g boter (voor de vulling)
  • 7g Gedroogde Gist
  • 2 middelgrote eieren
  • 100ml Melk
  • 3 el Gemalen kaneel
  • 125g Castor suiker
  • Sap van een halve citroen
  • 6 eetlepels poedersuiker
  • 2 eetlepels Water
  • 75 ml heet water
  • 1 theelepel zout

Ingrediënten

  • 500 g sterk broodmeel
  • 50 g boter (gesmolten) + 25 g boter (voor de vulling)
  • 7g Gedroogde Gist
  • 2 middelgrote eieren
  • 100ml Melk
  • 3 el Gemalen kaneel
  • 125g Castor suiker
  • Sap van een halve citroen
  • 6 eetlepels poedersuiker
  • 2 eetlepels Water
  • 75 ml heet water
  • 1 theelepel zout

Ook lekker!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures