Zelfgemaakte sushi

Zelfgemaakte sushi!

Wist je dat de structuur van rijst luchtiger is als het wordt klaargemaakt in een rijstkoker? De rijst wordt langzaam en gelijkmatig gekookt. Daarnaast is ongekookte rijst smaakvoller en geuriger dan (voorgekookte) snelkookrijst. Het is minder droog en geeft sneller een verzadigd gevoel. Het bevat meer voedingsstoffen en is dus gezonder dan voorgekookte rijst. Ook omdat de rijst in een rijstkoker niet kan mislukken is het aan te raden om altijd ongekookte rijst te gebruiken. 

1 uur
4 personen

Benodigdheden

  • 450 g sushirijst
  • 5 dl water
  • 75 ml sushi azijn
  • 8 norivellen
  • Vulling naar keuze, zoals reepjes komkommer, gerookte zalm, tonijn, avocado
  • Wasabipasta
  • Sojasaus
  • 450 g sushirijst
  • 5 dl water
  • 75 ml sushi azijn
  • 8 norivellen
  • Vulling naar keuze, zoals reepjes komkommer, gerookte zalm, tonijn, avocado
  • Wasabipasta
  • Sojasaus

Benodigdheden

  • 450 g sushirijst
  • 5 dl water
  • 75 ml sushi azijn
  • 8 norivellen
  • Vulling naar keuze, zoals reepjes komkommer, gerookte zalm, tonijn, avocado
  • Wasabipasta
  • Sojasaus

Waar te koop?

Locatie

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact