Teriyaki Rundvlees

Teriyaki Rundvlees

Net zo'n lekker Teriyaki rundvlees bereiden als ze dat in een restaurant doen? Dat kan vanaf nu in de slowcooker! Probeer het eens uit en laat ons weten wat je er van vindt. 

6-8 uur
6 personen

Benodigdheden

  • 900 g rundvlees (gesneden in blokjes)
  • 2 eetlepels maïzena
  • Zout en peper
  • 4 eetlepels teriyakisaus
  • 2 eetlepels fijngesneden gember
  • 1 ui, in plakken
  • 2 stengels selderij, gesneden
  • 2 wortels, gesneden 
  • 480 g sperziebonen
  • ¼ kopje runderbouillon
  • Voor garnering: 2 eetlepels sesamzaad en 2 groene uien, gesneden
  • 900 g rundvlees (gesneden in blokjes)
  • 2 eetlepels maïzena
  • Zout en peper
  • 4 eetlepels teriyakisaus
  • 2 eetlepels fijngesneden gember
  • 1 ui, in plakken
  • 2 stengels selderij, gesneden
  • 2 wortels, gesneden 
  • 480 g sperziebonen
  • ¼ kopje runderbouillon
  • Voor garnering: 2 eetlepels sesamzaad en 2 groene uien, gesneden

Benodigdheden

  • 900 g rundvlees (gesneden in blokjes)
  • 2 eetlepels maïzena
  • Zout en peper
  • 4 eetlepels teriyakisaus
  • 2 eetlepels fijngesneden gember
  • 1 ui, in plakken
  • 2 stengels selderij, gesneden
  • 2 wortels, gesneden 
  • 480 g sperziebonen
  • ¼ kopje runderbouillon
  • Voor garnering: 2 eetlepels sesamzaad en 2 groene uien, gesneden

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact