Lamskoteletten Cassoulet

Heerlijke lamskotelleten Cassoulet, ook wel eens de Franse stoofschotel genoemd. Dit gerecht maak je in de pressure cooker.

75 minuten
2 personen

Benodigdheden

  • 50 g bloem, met naar smaak zout en peper
  • 2 lamskoteletten van ongeveer 400-500 gram gewicht
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 2 kruidige worstjes
  • 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden
  • 50 gram gerookt spek, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groot laurierblad
  • 2 eetlepels zongedroogde tomatenpuree
  • 125 ml droge witte wijn
  • 125 ml kippen- of lamsbouillon
  • 1 blikje afgespoelde en uitgelekte haricotbonen
  • 1 groot takje verse tijm  
  • 50 g bloem, met naar smaak zout en peper
  • 2 lamskoteletten van ongeveer 400-500 gram gewicht
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 2 kruidige worstjes
  • 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden
  • 50 gram gerookt spek, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groot laurierblad
  • 2 eetlepels zongedroogde tomatenpuree
  • 125 ml droge witte wijn
  • 125 ml kippen- of lamsbouillon
  • 1 blikje afgespoelde en uitgelekte haricotbonen
  • 1 groot takje verse tijm  

Benodigdheden

  • 50 g bloem, met naar smaak zout en peper
  • 2 lamskoteletten van ongeveer 400-500 gram gewicht
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 2 kruidige worstjes
  • 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden
  • 50 gram gerookt spek, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groot laurierblad
  • 2 eetlepels zongedroogde tomatenpuree
  • 125 ml droge witte wijn
  • 125 ml kippen- of lamsbouillon
  • 1 blikje afgespoelde en uitgelekte haricotbonen
  • 1 groot takje verse tijm  

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures