Rundvlees stoofpot

Klassieke rundvlees stoofpot

Klassieke rundvlees stoofpot recept voor in de pressure cooker bereid je in jouw pressure cooker.

4-5 dagen houdbaar in de koelkast, eventueel ook in te vriezen.

90 minuten
4 personen

Benodigdheden

  • 700 gram stoofvlees van rundvlees, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 2 eetlepels canola-olie
  • 2 kopjes runderbouillon (vers of zelfgemaakt)
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel sojasaus of Tamari
  • 1 eetlepel lichtbruine suiker
  • 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel gedroogde gemengde kruiden
  • 500 gram baby aardappelen, in tweeën gesneden
  • 250 gram gesneden wortelen, in stukken van 2cm lang
  • 250 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 20-25 geschilde zilveruitjes
  • Zout en peper naar smaak
  • 700 gram stoofvlees van rundvlees, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 2 eetlepels canola-olie
  • 2 kopjes runderbouillon (vers of zelfgemaakt)
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel sojasaus of Tamari
  • 1 eetlepel lichtbruine suiker
  • 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel gedroogde gemengde kruiden
  • 500 gram baby aardappelen, in tweeën gesneden
  • 250 gram gesneden wortelen, in stukken van 2cm lang
  • 250 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 20-25 geschilde zilveruitjes
  • Zout en peper naar smaak

Benodigdheden

  • 700 gram stoofvlees van rundvlees, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 2 eetlepels canola-olie
  • 2 kopjes runderbouillon (vers of zelfgemaakt)
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel sojasaus of Tamari
  • 1 eetlepel lichtbruine suiker
  • 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel gedroogde gemengde kruiden
  • 500 gram baby aardappelen, in tweeën gesneden
  • 250 gram gesneden wortelen, in stukken van 2cm lang
  • 250 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 20-25 geschilde zilveruitjes
  • Zout en peper naar smaak

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures