Over IT&M Passion for Food

IT&M Passion for Food legt zich toe op de distributie en co-ontwikkeling van hoogwaardig- en duurzaam keukenapparatuur. Wij beschikken over een uitgewogen assortiment van topmerken waaronder Espressions, Dualit, Crock-Pot®, Breville, Ritter, ECM, Wilfa, Lelit, Caffe con Amore, Cafelat, Latte Pro en FoodSaver. De combinatie van mens, apparaat, jarenlange ervaring en plezier staan bij ons altijd centraal. In onze moderne showroom/kookstudio organiseren wij geregeld producttrainingen en workshops voor klanten. De keukenapparaten die wij voeren dragen immers allen een eigen verhaal met zich mee, dat wij graag overbrengen.

Filosofie

In de loop der jaren heeft ons team menig merk op de kaart gezet in de Benelux en daar buiten. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dat betekent ook dat de producten zo veel mogelijk te repareren zijn. Als je iets goeds koopt dan wil je er het liefst geen afstand van doen, ook als het na jaren trouwe dienst een defect vertoont. Wij hebben daarom een eigen reparatieafdeling die met plezier oude keukenapparaten repareert.

Geschiedenis

Het internationale karakter heeft onze organisatie door de hele bedrijfsgeschiedenis heen gekenmerkt. In de vorige eeuw maakten we naam met de distributie in Nederland van SAECO espressoapparatuur. Hierna volgden toonaangevende merken als Solis en Turmix (beide Zwitsers), het elitaire ECM Manufacture (Duits) en het zeer befaamde en iconische Dualit, uit Groot Brittannië. De Amerikaanse labels FoodSaver, Crock-Pot en Baratza, zijn grote spelers die wij al jaren met genoegen voeren. Zowel het Engelse Breville als het Zwitserse Novis kwamen in ongeveer dezelfde periode als het Nederlandse topmerk Espressions in ons assortiment. Het bonenmerk Caffè con Amore (ambachtelijk gebrande Siciliaanse espressobonen) en het Italiaanse espressomachinemerk Lelit illustreren het gevarieerde en zorgvuldig samengestelde aanbod. Een selectie waar we trots op zijn.

Dealers

Onze klanten in Nederland en België zijn de kookwinkels, horecagroothandel, koffiespeciaalzaken, de betere electrozaken, warenhuizen en een selectief aantal online specialisten. Kijk voor een adres in de buurt op onze dealer pagina. Daarnaast belevert IT&M distributeurs in Zwitserland, Denemarken, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en fabrikanten van over de hele wereld. De uitwisseling van kennis op het gebied van productontwikkeling is hierbij een continu proces, gevoed door onze praktijkervaring.

De gezichten achter IT&M

Marc Berendsen
Eigenaar / MD
Evie Berendsen
Eigenaar
Harld Berendsen
MD
Joyce van Hees
Accountmanager Benelux
Maartje Verschuren
Marketing- & Accountmanager NL
Jeroen van de Loo
Officemanager
David van de Wal
Interne salesmanager
Charles Bounin
Hoofd technische zaken
Angelo Rou
Assistent technische zaken
Paul Renting
Magazijnbeheerder

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures