WILFA COFFEE GRINDER UNIFORM SILVER

De in Noorwegen ontwikkelde Uniform bonenmolen heeft een stijlvol minimalistisch en modern ontwerp. In de keuken, op kantoor of in een koffiebar, de Uniform voelt zich thuis in elke omgeving. 

Maar liefst 3 jaar werkte Wilfa aan het perfectioneren van de Uniform bonenmolen. Uitgerust met 58 mm vlakke maalschrijven van gehard staal, haal je het mooiste uit de beste koffiebonen. 

Met 41 maalinstellingen maal je uiterst precies voor espresso, aeropress, pour over en filterkoffie. De Uniform is voorzien van een slimme automatische uitschakelfunctie zodra de bonen zijn gemalen. De inductiemotor draait op een laag toerental waardoor de koffiebonen niet worden verhit, zodat jij en je gasten kunnen genieten van heerlijk smakende koffie.

De Uniform koffiemolen heeft een mogelijkheid voor geïntegreerde precisieweegschaal met 0,1 gram nauwkeurigheid. De Wilfa Svart app helpt je de optimale hoeveelheid en maalgraad te bepalen, met een pour over programma en recepten van Tim Wendelboe, de Noorse wereldkampioen Barista en Cup Tasting. 

€ 329,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Scandinavische topkwaliteit

De Uniform is gebouwd van de beste materialen, zoals een massief stalen behuizing, vlakke 58 mm preciezie geslepen maalschrijven en een oersterke inductiemotor. 

Als beste getest

De Uniform is een meervoudige testwinaar en bekroond door het European Coffee Brewing Centre. Een kwaliteitsstempel dat wereldwijd voor slechts enkele koffiebonemolens is weggelegd. 

5 Jaar garantie

Wilfa geeft 5 jaar garantie op producten van het merk Wilfa vanaf de dag van aankoop na 01/09/2020. De garantie dekt fabricagefouten of defecten die optreden tijdens de garantieperiode. Het overleggen van het aankoopbewijs is het bewijs van de garantie. Neem bij een klacht contact op met de winkel waar het artikel is gekocht.

Deze garantie geldt alleen voor producten die zijn gekocht en gebruikt in een particulier huishouden. De garantie vervalt bij commercieel gebruik. De garantie vervalt in geval van verkeerd gebruik, nalatigheid, het niet opvolgen van de instructies van Wilfa en in geval van wijziging of niet-geautoriseerde reparatie van het product. De garantie geldt evenmin voor normale slijtage, onjuist gebruik, gebrekkig onderhoud, gebruik van verkeerde elektrische spanning of het volgende:

  • Het ontkalken dient te gebeuren volgens de gebruiksaanwijzing
  • Overbelasting van het product
  • Schade aan glas
  • Laat de coating los
  • Slijtage onderdelen
  • Filter, batterij, banden en andere onderdelen die regelmatig moeten worden verwacht en vervangen
Hoogte 24,5 cm
Breedte 18,5 cm
Diepte 16,5 cm
Gewicht 2,1 kg
Referentienummer(s) WI605775
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures Demodag