WILFA COFFEE GRINDER BALANCE BLACK

Door koffiebonen vers te malen haal je veel meer uit je koffie. Het is alleen al genieten van de heerlijke geur van versgemalen koffie. Maar ook bepaal je zelf de extractie en doorlooptijd en daarmee de smaak.

CONISCHE MAALSCHIJVEN

De Balance grinder heeft conische maalschijven die garant staat voor een snelle en gelijkmatige maling van de koffiebonen, wat een perfect gemalen eindresultaat geeft. Met 31 maalstanden van mokkapot tot grof gemalen pour over koffie vind je altijd een instelling die past bij de door jou gekozen zetmethode.

EENVOUDIG SCHOONMAKEN

De maalschijven zijn uitneembaar, wat het reinigen en onderhouden eenvoudig maakt. Het bakje voor gemalen koffie is gemaakt van roestvrijstaal. 

UV-BESTENDIG BONENRESERVOIR

Het bonenreservoir is UV-beschermd en tevens voorzien van een vergrendelingsmechanisme waardoor de koffiebonen in het reservoir blijven als je deze uit de molen haalt. Handig als je bijvoorbeeld je bonenreservoir wilt gebruiken bij het afwegen van de koffiebonen.

TIMER

De koffiemolen is voorzien van een duidelijk digitaal display met timer en met de pijltjes op de koffiemolen stel je eenvoudig de gewenste maaltijd in.

€ 149,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Houd je koffiebonen langer vers

Het afneembare UV-bestendige bonnereservoir zorgt voor een optimale conditie van je koffiebonen, 

Praktisch en nauwkeurig

Met 31 maalstanden en een digitale timer is de Balance grinder niet aleen een plaatje om te zien, maar ook uiterst praktisch in het dagelijks gebruik.

RVS opvangbakje

Maal per kop of voor een hele pot koffie. 

5 Jaar garantie

Wilfa geeft 5 jaar garantie op producten van het merk Wilfa vanaf de dag van aankoop na 01/09/2020. De garantie dekt fabricagefouten of defecten die optreden tijdens de garantieperiode. Het overleggen van het aankoopbewijs is het bewijs van de garantie. Neem bij een klacht contact op met de winkel waar het artikel is gekocht.

Deze garantie geldt alleen voor producten die zijn gekocht en gebruikt in een particulier huishouden. De garantie vervalt bij commercieel gebruik. De garantie vervalt in geval van verkeerd gebruik, nalatigheid, het niet opvolgen van de instructies van Wilfa en in geval van wijziging of niet-geautoriseerde reparatie van het product. De garantie geldt evenmin voor normale slijtage, onjuist gebruik, gebrekkig onderhoud, gebruik van verkeerde elektrische spanning of het volgende:

  • Overbelasting van het product
  • Schade aan glas
  • Laat de coating los
  • Slijtage onderdelen
  • Filter, batterij, banden en andere onderdelen die regelmatig moeten worden verwacht en vervangen
Hoogte 24,5 cm
Breedte 18,5 cm
Diepte 16,5 cm
Gewicht 2,1 kg
Referentienummer(s) WI602772
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren

Gerelateerde producten

Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures