FOODSAVER URBAN PREMIUM PLUS

De meest complete machine uit de Urban serie! Hij laat vacumeren er niet alleen goed uit zien, maar heeft ook nog eens alle mogelijke functies. Zo biedt de Urban Premium Plus plaats aan een folierol met snijdinrichting, heeft hij een seal-only én vochtig- en droogsealfunctie en werkt hij via de bijgeleverde vacumeerslang met alle mogelijke FoodSaver accessoires. 

€ 139,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Stap 1

Het vacuüm verpakken van producten is heel eenvoudig. Plaats de open zijde van de folie in de vacuümkamer en vergrendel het apparaat. 

Stap 1
Stap 2

Stap 2

Om het apparaat bedrijfsklaar te maken dienen beide hoeken van het deksel stevig ingedrukt te worden totdat deze klikt en het groene vlakje op beide knoppen zichtbaar wordt. Indien het deksel niet voldoende ingedrukt wordt zal het apparaat niet werken. Druk op de knop om het vacuüm proces te starten. 

Stap 3

Na het vacumeren sealt de Urban Serie de zak automatisch dicht. Wanneer het seal proces klaar is, dooft het lampje en kan de foliezak uitgenomen worden. De inhoud is nu gevacumeerd en wel tot 5 keer lager houdbaar (in koel- of vrieskast).

Stap 3
Geïntegreerde rol opslag en foliesnijder Ja
Vocht-/drooginstelling Ja
Fresh adapter Ja
Referentienummer(s) FSV016
Q: Mijn FoodSaver doet helemaal niets. Wat kan ermee aan de hand zijn? A: Dit komt zeer waarschijnlijk omdat het apparaat niet goed gesloten is. Het apparaat moet aan beide zijden écht 2 keer klikken. De 1e klik is de opbergstand (dit spaart het rubber). De 2e klik is de vacumeerstand, hierbij zullen de knoppen ook een groene rand tonen. Pas als het apparaat aan beide zijden 2 x geklikt heeft gaat het apparaat aan en is die klaar voor gebruik.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures