FOODSAVER PROFI LINE PLUS

Bacteriën en schimmels tasten voedsel aan. Hierdoor bederft veel vers voedsel, dat daardoor in de afvalbak verdwijnt (miljoenen tonnen per jaar). Bacteriën en schimmels leven bij de aanwezigheid van zuurstof. Door zuurstof weg te trekken van de verse producten blijven deze vers.
 

De ideale oplossing voor al uw voedselopslagwerkzaamheden: Houd voedsel tot 5 x langer vers. Regelmatig gebruik van het Food Preservation Vacuum systeem bespaart u geld door het verminderen van de verspilling en het langer vers houden van uw favoriete voedsel.

 

Veelzijdig voor een scala aan voedingsmiddelen en gemakkelijk te gebruiken. Het is een product dat u met trots bezit, dat u in uw keuken prominent heeft staan en elke dag gebruikt en wat u helpt om het hele gezin van vers voedsel te voorzien.

 

€ 179,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Eenvoudig elk type voedsel vacumeren

Met 5 verschillende seal-functies is deze vacumeermachine uitermate geschikt voor elk type voedsel. Zowel hard en zacht voedsel als natte en droge grondstoffen worden veilig verpakt zodat deze langer fris blijven.

Handheld externe sealer voor al uw voedsel

Met de externe hand-held vacuumtrekker, kunnen reeds gesneden en/of geprepareerde etenswaren eenvoudig gevacummeerd en opgeslagen worden in de FoodSaver vershouddozen. 

Houdt uw voedsel tot 5x langer vers

Door zuurstof aan uw etenswaren te ontrekken, hebben bacterien 97% minder kan om uw voedsel aan te tasten. Dit resulteert zich in beter smaakbehoud en een verlaging in de voedselverspilling

fsv3190 inbegrepen

Inbegrepen in de verpakking

Bij deze Foodsaver FSV3190 zit een startpakket inbegrepen om je op gang te helpen met vacumeren. Zo kan je bepalen waar je behoefte aan hebt en wat het beste werkt voor jou. Het complete pakket bevat het volgende:

  • Foodsaver FSV3190 vacumeerapparaat
  • 1x 0,28m x 2,43m vacumeerrol
  • 2x 946ml vacumeerzakken
  • 2x 3,78L vacumeerzakken
  • 2x hersluitbare vacuüm ritszakken 946ml
  • 2x hersluitbare vacuüm ritszakken 3,78L

 

Referentienummer(s) FSV3190
Q: Is het apparaat vaatwasmachinebestendig? A: Ja, het verwijderbare druiprek is geschikt voor in de vaatwasser. Hierbij is het wel aanbevolen om deze in de bovenste lade uit te wassen.
Q: Hoe maak ik de vochtigheid schoon in de handheld-sealer? A: Verwijder het heldere reservoir en maak het leeg, was het in warm zeepwater en laat het drogen voordat u het terug plaatst.
Q: Waarom blijft er lucht in de zak zitten nadat ik hem vacuüm heb getrokken? A: Als de vacuümpomp draait zonder te sealen, zorg er dan voor dat u voldoende ruimte aan de bovenkant van de zak (8 cm) heeft. Zorg ervoor dat u het open uiteinde van de zak in de lekbak heeft geplaatst. Controleer ook of de bovenkant van de zak plat is zonder rimpels. Controleer of de verpakkingen allemaal schoon en vrij van scheuren zijn (zowel boven als onder), het is aan te raden om met een natte doek af te vegen. Als niets van het bovenstaande werkt, plaats dan voedsel in een nieuwe zak, want de originele zak kan beschadigd zijn of er kan een gat in zitten. Dit kan ook gebeuren als de machine sealbalk oververhit is geraakt, waardoor het apparaat de zak voorverzegelt voordat alle lucht is verwijderd. Wacht enkele minuten tot het apparaat is afgekoeld voordat u het opnieuw probeert.
Q: Waarvoor dient de 'moist' functie? A: U zou de instelling kunnen gebruiken als u probeert voedingsmiddelen (geen soepen of sauzen) te verzegelen die vloeistoffen of mogelijk vocht in de zak hebben. Om voedingsmiddelen zoals soepen en sauzen te verzegelen, dient u ze voor te vriezen voordat u ze verzegelt. Dit verandert het sealniveau voor het soort voedsel - vochtig of droog. Vloeistoffen kunnen door het vacuümproces worden opgezogen en vloeistoffen tussen de lagen van de zak kunnen een verkoelend effect hebben op de heatseal. Het instelbare sealniveau voor levensmiddelen kan de sealtijd verlengen om de vloeistof te compenseren en een veilige, betrouwbare en luchtdichte seal te creëren.
Q: Waarvoor dient de 'dry' functie? A: Dezeinstelling zou uw standaardmodus horen te zijn. Gebruik alleen een vochtige instelling als u weet dat u natte afdichtingen heeft. Droge levensmiddelen zijn onder andere voorraadkastartikelen, harde kazen en gedroogd fruit dat geen vocht bevat dat de luchtdichte afdichting kan aantasten.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures