ESPRESSIONS VACU PRO 30 STAINLESS

Het grote voordeel van het vacumeren van voedsel is dat je voedsel tot wel 5x langer vers blijft in vergelijking met gewone opslagmethoden. Ook helpt het gevacumeerd invriezen van voedsel om vriesbrand te voorkomen. Vacumeren kan je doen in Espressions MagicVac® zakken, rollen en containers geschikt voor het vacumeerproces. Voor het vooraf vacumeren van voedsel om dit hierna sous-vide te bereiden, kan het apparaat ook gebruikt worden.

€ 449,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Professioneel vacumeersysteem voor de professionele keuken

De Vacu Pro 30 van Espressions is een vacumeerapparaat gemaakt in Europa en geschikt voor intensief vacumeren in de professionele keuken. Het apparaat onderscheid zich doordat het een dubbele pomp heeft zodat je langer kan vacumeren én een professionele zelfkoelende aluminium sealbar voor het vacumeren van zakken en rollen. Ideaal voor wanneer van plan bent meer en grotere hoeveelheden voedsel te vacumeren!

De zelf smerende zuigers en zelf koelende professionele aluminium sealbar in de hygiënische RVS behuizing maakt de Vacu Pro 30 stainless een vacumeerapparaat geschikt voor intensief gebruik. Vergrendelen doe je eenvoudig met behulp van het quick-locksysteem zodat je snel kan starten met vacumeren. De voortgang van het vacuümproces is zichtbaar op de analoge vacuümmeter en via het kijkvenster bekijk je de positionering van de vacuumzakken.

Vacu Pro 30 stainless bag
Vacu Pro 30 stainless lekbak

Eenvoudig schoon te maken

Bij deze Vacu Pro 30 stainless is de lekbak eenvoudig te verwijderen en vaatwasser bestendig. Zelfs de hele bovenzijde van het vacumeergedeelte is te verwijderen om eenvoudig schoon te maken.

Ruimte voor brede zakken en rollen

Door de ruime breedte van de intelligente aluminium sealbar is deze geschikt voor zakken en rollen tot een breedte van 30cm. De commerciële aluminium sealbar zorgt voor een goede sluiting van zakken en rollen. Het snijden van zakken doe je met de meegeleverde Magic Cutter.

Breedte van Vacu Pro 30
Vacu Pro 30 canister

Espressions MAGIC VAC® containers

We adviseren vanwege de vacuümkracht alleen de originele Espressions MAGIC VAC® containers en accessoires te gebruiken.

Automatische marineerfunctie Ja
Vocht-/drooginstelling Ja
Timer Nee
Kabel opslag Nee
Vermogen 130 Watt
Inclusief slang Ja
Wattage 130 watt
Referentienummer(s) EP6500

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures Demodag