ESPRESSIONS VACU PRO 2

Beschikbaar vanaf december 2021.
Het grote voordeel van het vacumeren van voedsel is dat je voedsel tot wel 5x langer vers blijft in vergelijking met gewone opslagmethoden. Ook helpt het gevacumeerd invriezen van voedsel om vriesbrand te voorkomen. Voor het vooraf vacumeren van voedsel om dit hierna sous-vide te bereiden, kan het apparaat natuurlijk ook gebruikt worden.

De Vacu Pro 2 van Espressions is een vacumeerapparaat geschikt voor intensiever vacumeren. Het apparaat onderscheid zich doordat het een dubbele pomp heeft zodat je langer kan vacumeren én een professionele zelfkoelende aluminium sealstrip voor het vacumeren van zakken en rollen. Ideaal voor wanneer van plan bent meer en grotere hoeveelheden voedsel te vacumeren!

€ 269,-

Geschikt voor intensiever gebruik

Een standaard vacumeerapparaat kan oververhit raken wanneer je grotere hoeveelheden voedsel achter elkaar vacumeert. Met de Vacu Pro 2 introduceert Espressions een vacumeerapparaat met dubbele pomp én zelf koelende professionele aluminium sealbalk om veel langer door te kunnen vacumeren. Door deze combinatie is het apparaat geschikt voor intensiever gebruik.

Vacu Pro 2 zak
Vacu Pro 2 canister

Vacumeer in Espressions MAGIC VAC® zakken, rollen en containers

Vacumeren eenvoudig met Espressions MagicVac® zakken, rollen en containers geschikt voor het vacumeerproces. Een rol bewaar je eenvoudig in de ingebouwde rolinleg. We adviseren vanwege de vacuümkracht alleen de originele Espressions MAGIC VAC® containers en accessoires te gebruiken.

 

Slim design met handige extra's

De Vacu Pro 2 komt met handige extra’s. Er zit een verlicht kijkvenster in, om de voortgang van het vacumeren in de gaten te houden. Ook is het vacumeerapparaat verticaal op te bergen om ruimte te besparen en heeft het een LED indicator om de status van het vacumeerproces weer te geven.

Vacu Pro 2 close-up
Geïntegreerde rol opslag en foliesnijder Ja
Automatische marineerfunctie Ja
Vocht-/drooginstelling Ja
Inclusief slang Ja
Ruimtebesparend Ja
Watt 130 watt
Referentienummer(s) EP6400
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures