ESPRESSIONS VACU PRO 2

Het grote voordeel van het vacumeren van voedsel is dat je voedsel tot wel 5x langer vers blijft in vergelijking met gewone opslagmethoden. Ook helpt het gevacumeerd invriezen van voedsel om vriesbrand te voorkomen. Voor het vooraf vacumeren van voedsel om dit hierna sous-vide te bereiden, kan het apparaat natuurlijk ook gebruikt worden.

€ 279,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Professioneel vacumeersysteem voor intensief gebruik.

De Vacu Pro 2 van Espressions is een vacumeerapparaat geschikt voor intensief gebruik. Het apparaat onderscheid zich doordat het een dubbele professionele pomp heeft zodat je langer kan vacumeren én een professionele zelfkoelende aluminium sealbar voor het vacumeren van zakken en rollen. Ideaal voor wanneer van plan bent meer en grotere hoeveelheden voedsel te vacumeren!

Made in Europe: Europese kwaliteit zoals je gewend bent. De Vacu Pro 2 beschikt over een rolinleg en je kan zakken eenvoudig afsnijden met de meegeleverde Magic-Cutter.

Een standaard vacumeerapparaat kan oververhit raken wanneer je grotere hoeveelheden voedsel achter elkaar vacumeert. Met de Vacu Pro 2 introduceert Espressions een vacumeerapparaat met dubbele pomp én zelf koelende professionele aluminium sealbalk om veel langer door te kunnen vacumeren. Door deze combinatie is het apparaat geschikt voor intensiever gebruik.

De Vacu Pro 2 is zelfs door vacuumtest.be uitgeroepen tot favoriet, met een score van 97,17%!

Vacu Pro 2 zak
Vacu Pro 2 canister

Vacumeer in Espressions MAGIC VAC® zakken, rollen en containers

Vacumeren eenvoudig met Espressions MagicVac® zakken, rollen en containers geschikt voor het vacumeerproces. Een rol bewaar je eenvoudig in de ingebouwde rolinleg. We adviseren vanwege de vacuümkracht alleen de originele Espressions MAGIC VAC® containers en accessoires te gebruiken.

 

Slim design met handige extra's

De Vacu Pro 2 komt met handige extra’s. Er zit bijvoorbeeld een verlicht kijkvenster in, om de positionering van de vacuumzak of -rol in de gaten te houden. Met het easy-lock systeem switch je simpel tussen de standen open, vacumeren of bewaren. Ook is het vacumeerapparaat verticaal op te bergen om ruimte te besparen en heeft het een LED indicator om de status van het vacumeerproces weer te geven.

Vacu Pro 2 close-up
Geïntegreerde rol opslag en foliesnijder Ja
Automatische marineerfunctie Ja
Vocht-/drooginstelling Ja
Timer Nee
Kabel opslag Ja
Vermogen 130 Watt
Inclusief slang Ja
Ruimtebesparend Ja
Wattage 130 watt
Referentienummer(s) EP6400
Q: Ik kan de Magic-Cutter en Vacuümslang nergens vinden, waar in de doos zitten deze? A: Onderop het apparaat zit een luik, hierachter zijn deze accessoires te vinden.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures Demodag