ESPRESSIONS SMART SLOW JUICER

De Smart Slow Juicer van Espressions zorgt met de cold-press technologie voor de optimale extractie van sap en voedingsstoffen. Deze slowjuicer maakt gebruik van een uniek filter, wat ervoor zorgt je méér sap en méér vezels perst. Het schoonmaken na gebruik van het filter is een fluitje van een cent in vergelijking met filters van andere slowjuicers. Met een geluidsproductie van slechts 65db, is de Smart Slow Juicer erg stil in gebruik.

€ 199,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Slowjuicen of persen?

Het verschil tussen een slowjuicer en een citruspers zit hem in de manier van extractie van het sap uit vruchten. Bij een slowjuicer zoals de Smart Slow Juicer, worden groente en fruit langzaam geperst met een persschroef, door een filter heen. Bij een reguliere citruspers ontstaat er warmte bij het centrifugeren. Bij het langzame persen ontstaat er geen warmte, waardoor de voedingswaarden van fruit en groente goed behouden kunnen blijven. Op deze manier belanden de mineralen, vitaminen, enzymen, vezels en gezonde voedingsstoffen maximaal in je sapje! Deze slowjuicer haalt bijna al het sap uit je ingrediënten. De overblijvende droge pulp kan je gebruiken voor andere gerechten.

Groente
Grote invoer

Ruime invoer voor alle soorten fruit en groenten

Een van de voordelen van de Smart Slow Juicer, is de ruime invoer voor alle soorten fruit en groenten. Deze grote invoer maakt het eenvoudiger om relatief grotere stukken en hoeveelheden toe te voegen dan je gewend bent van andere slowjuicers.

Auto-reverse functie

Bij iedere juicer komt het wel eens voor dat pulpresten vast komen te zitten waardoor er niet meer geperst kan worden. De slimme auto-reverse functie op de Espressions Smart Slow Juicer inductie zorgt ervoor dat het apparaat dit zelf detecteert en een paar seconden de tegenovergestelde richting in draait. Hierdoor zullen de resten niet langer vastzitten, en begint het apparaat zelf weer met persen. Super handig!

Return functie
Kannen Smart Slow Juicer

Inclusief sapkan, pulpbak en pusher

De Smart Slow Juicer wordt compleet geleverd inclusief twee kannen en een aanduwer. De kan van 800ml is te gebruiken voor het sap en de kan van 1300ml voor het pulp. Met de meegeleverde aanduwer duw je eenvoudig de ingrediënten richting de persschroef wanneer deze niet direct naar beneden vallen.

Timer Nee
Kabel opslag Nee
Vermogen 150 Watt
Capaciteit 800 ml Sap, 1300 ml Pulp
Referentienummer(s) EP6900
Q: Er blijft veel pulp in de perskamer achter, hoe kan dat? A: De Smart Slow Juicer is niet geschikt om groente en fruit met een hoog zetmeelgehalte te persen. Denk aan mango, aardappelen, papaja, avocado, vijgen, melige appels etc. Deze zijn geschikter om te blenden met een blender. Wanneer deze toch geperst worden, kan het zo zijn dat de inhoud niet goed geperst wordt, er veel pulp in de machine ophoopt en er weinig sap uit komt. Tip: wissel drogere ingrediënten af met groenten en fruit die veel sap bevatten.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures Demodag