ESPRESSIONS RONER CLIP SOUS VIDE CHEFFY

De Roner Clip Sous Vide Cheffy is een handzame sous vide stick van professionele kwaliteit. Het is een zeer nauwkeurig en makkelijk alternatief voor diegene die het “Sous-Vide” Koken willen ontdekken. Het eten zal voortaan veel sappiger zijn. Kruiden, specerijen en oliën komen meer tot hun recht. Het marineren gaat veel sneller dan het op traditionele wijze bereiden van producten. 

€ 149,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Gegarandeerd dezelfde watertemperatuur in de gehele pan!

De Roner Clip Sous Vide Cheffy is voorzien van een antislip soft touch body en roestvrijstalen kapje. Het Clip-systeem past op pannen tot 15L en zorgt voor garandeerd dezelfde watertemperatuur in de gehele pan. Daarnaast beschikt de Roner Clip Sous Vide Cheffy over een eenvoudig te bedienen digitaal touch bedieningspaneel waarmee de temperatuur en tijd zeer nauwkeurig instelbaar zijn en is voorzien van Led on light. De temperatuur kan met 0,1 graad tot 90 graden worden ingesteld. De programmeerbare timer is instelbaar tot 99 uur. Wanneer er te weinig water in de pan zit, er oververhitting optreed of de Roner Clip heeft de eindtijd bereikt sprint hij in de veiligheidsvergrendeling. Het krachteige verwamingselement van 1000 watt en met rotatie motor zorgt voor een snelle opwarming en gelijkmatige warmteverdeling. De stick is geschikt tot 15 liter water. en beschikt over een droogkook- en oververhittingsbeveiliging.

Belangrijkste specificaties

  • Vermogen 1000 Watt
  • Inhoud: tot 15 liter
  • Waterbestenidig IPX7
  • Gewicht: 1,04 kg
  • Hoogte: 30,9 cm
  • Breedtie 85,1 cm
  • Diepte: 8,3 cm

 

 

 

Referentienummer(s) ROES917
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures