ESPRESSIONS POWER BLENDER PRO

Deze krachtpatser van professionele allure kan alles en iedereen aan. Een combinatie van power en slijtvaste materialen zoals de duurzame metalen aandrijving en koppeling. Voor een altijd perfect resultaat. Voor de Espressions PowerBlender Pro zijn stevige klusjes zoals het vermalen van noten, ijs en harde kaassoorten een fluitje van een cent. Maar natuurlijk is de PowerBlender ook de aangewezen bereider van gladde smoothies, milkshakes en sauzen. De grote (antislip) draaiknop is eenvoudig te bedienen. Er zijn vier functies voorgeprogrammeerd: Ice crush, Pre-clean, Slow-start en Smoothie.

€ 229,-

Optimaal blendresultaat

De vierkante Tritan® blenderkan beweegt de ingrediënten richting het mes voor een optimaal blendresultaat. De blenderkan is voedselveilig en BPA-vrij. De Tritan® blenderkan is ondanks zijn ruime formaat van 2 liter toch licht van gewicht en handzaam.

Kies een programma

Een van de vier voorgeprogrammeerde blendprogramma's doet voor u het werk. Daarnaast is er de 'pulse-functie' die effectief kazen en noten fijnmaalt. De machine heeft een uitneembaar mes voor grondige reiniging. De Tritan® blenderkan is vaatwasmachine bestendig. 

Krachtige motor

De uiterst krachtige motor doet ook op lage snelheden uiterst efficiënt zijn werk. 

Eenvoudige reiniging en optimale hygiëne

Het RVS mes is uitneembaar en de krasvaste blenderkan vaatwasmachine bestendig. Ook heel praktisch; de blenderkan heeft geen zogenaamde blenderkraag waarachter resten zich kunnen ophopen.

Deksel met maatbekertje Ja
Ijs crushen Ja
Soort kan Tritan® BPA vrij
Vermogen 2.000 watt
Inhoud 2,0 liter
Referentienummer(s) EP9800
Heeft u een vraag, stel hem gerust!
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacature