ECM SYNCHRONIKA COLORLINE

Deze prachtige espresso apparaten zijn verkrijgbaar in de kleuren mat wit, mat zwart en olijfgroen. De apparaten worden in zeer beperkte aantallen gemaakt en de eerste levering wordt verwacht eind september.

De nieuwe, exclusieve kleuren worden ieder met hun eigen hendelset geleverd. Bij de Synchronika Mat Wit zit een normale hendelset, bij de Synchronika Mat Zwart een donker eiken hendelset en bij de Synchronika Olijfgroen zit een licht olijfhouten hendelset.

Let op: de Synchronika Colorline apparaten mogen alleen door geautoriseerde ECM dealers en alleen in de winkel verkocht worden, niet online of via de webshop! Het gaat om exclusieve ECM apparaten en de prijs is op aanvraag.

Voor een pre-order, bestellingen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@itmonline.nl.

Voorraad wordt gecontroleerd...

KOFFIEZETTEN EN STOMEN TEGELIJK!

De dubbele geïsoleerde roestvrijstalen boiler maakt het mogelijk het apparaat tegelijk te laten koffiezetten en stomen. Met de PID-control is de temperatuur van beide boilers individueel in te stellen. De timer geeft de doorlooptijd weer. Zo is exact zichtbaar hoelang de koffie uitloopt.

Zeer uitgebreid

Doordat Synchronika beschikt over geïsoleerde boilers en dito rotatiepomp is hij zeer stil in gebruik. Het apparaat biedt de keuze uit watertoevoer via de kraan of via het waterreservoir. De stoomfunctie is uit te schakelen.

Referentienummer(s) E86381, E86380, E86382
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures