DUALIT POUR OVER KETTLE BLACK

Dualit's Pour Over Kettle Black is ideaal voor het handmatig zetten van koffie met de pour-over techniek, of voor wanneer je een precieze temperatuur nodig hebt. De precieze schenktuit zorgt voor een gelijkmatige stroom aan heet water bij het zetten van koffie en daarmee voor een consistente en langzame extractie. Op deze manier wordt het maximale aan smaak en aroma onttrokken. De Pour Over Kettle biedt een beter bereik dan traditionele waterkokers, dankzij de lange en gebogen zwanenhalsuitloop. De temperatuurregeling kan met één graad tegelijk worden ingesteld van 38°C tot 100°C. De Dualit waterkoker biedt ook een warmhoudfunctie om de geselecteerde temperatuur gedurende vijf minuten vast te houden.

€ 149,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Gooseneck uitloop

Met de dunne zwanenhalsuitloop kan je langzaam en nauwkeurig schenken. Bij het zetten van koffie zorgt dit telkens weer voor een maximale extractie van smaak en aroma. Water heeft de neiging om te snel uit een traditionele waterkoker te gutsen om over koffie te schenken, dus Dualit's Pour Over Kettle is ideaal om dit tegen te gaan. Het water stroomt langzaam door en verzadigt de hele koffiemaling, wat leidt tot een uitzonderlijke extractie.

Instelbare temperatuur

Bij de Dualit's Pour Over Kettle kan je de temperatuur per graad worden aangepast van 38°C tot 100°C, voor volledige controle.

Ideaal voor thee

De Pour Over Kettle is niet alleen ideaal bij pour-over koffie, hij kan natuurlijk ook worden gebruikt voor het zetten van thee. De temperatuur die nodig is om thee te zetten, varieert omdat sommige blaadjes kwetsbaarder zijn dan andere. Bij de Pour Over Kettle is dat geen probleem, want je bepaalt zelf de juiste temperatuur.

Pour Over Dualit black zonder deksel

Binnenwerk volledig van RVS

De Pour Over Kettle Black van Dualit heeft een binnenwerk welke volledig van RVS is. Dit maakt de waterkoker duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Warmhoudfunctie Ja
Instelbare temperatuur Ja
Display Ja
Capaciteit minder dan 1 liter Ja
Inhoud 0,8 liter
Wattage 1.300 watt
Referentienummer(s) D72961
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures