CROCKPOT TURBO EXPRESS POT 5,6L

Deze TURBO variant van de Crock-Pot® Express kookt tot 20% sneller dan de al erg snelle Crock-Pot® Express. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Zo heeft de TURBO Crock-Pot® Express nu ook sous-vide- en sterilisatiefuncties en een nieuw eenvoudig stoomventiel.

€ 179,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Nieuwe functionaliteiten

Naast het gebruik van de functies als slowcooken, hogedruk pan kan je bij deze TURBO Express pot nu ook gebruik maken van een Sous-Vide functie. Voor resultaten zoals je met geen andere kookmethode kan bereiken. Hiernaast is er een sterilisatiefunctie voor babyflessen en jampotjes als functionaliteit toegevoegd. Met premium stoomknop voor toegang aan de voorkant om de stoom gemakkelijk in het reservoir aan de achterkant te laten ontsnappen. Afteltimer tot 20 uur.

Sousvide
Voedsel sneller klaar

14-in 1 plus TURBO functie

Met de Crock-Pot TURBO Express pot van 5,6 liter kook je eenvoudig voor 6 personen. Met de TURBO functionaliteit kook je ook nog eens tot 20% sneller dan de Crock-Pot Express pot 5,6L.

Accessoires inbegrepen

Als accessoires zijn inbegrepen onder andere een roerlepel, stoomrek en sous-vide rek.

Aantal personen 6
Sous-vide functie Ja
Referentienummer(s) CR062
Q: klant vraagt welke laag de pan heeft, Loes. A: Beste Loes, Vanuit CrockPot hebben we het volgende antwoord ontvangen op deze vraag: "De antiaanbaklaag is ontwikkeld door het bedrijf Intertek, deze laag is volledig voedselveilig en bevat geen sporen van de veelbesproken stoffen BPA, PFOA & PFOS." Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, het team van IT&M

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures