CROCKPOT EXPRESS POT 5,6L (INCL. STOOMMAND EN TANG)

Dit alles-in-één keukenwonder bereidt onder hoge druk maaltijden tot 70% sneller dan op de traditionele manier. Ontdek het gemak én de veelzijdigheid van de Express Pot.

€ 152,50

Voorraad wordt gecontroleerd...

Express Pot 5,6L mét accessoires

Bestel nu de Express Pot 5,6L, inclusief handige accessoires. De inbegrepen accessoires zijn onder meer een stoommandje, een tang, een roerlepel en een stoomrek.

Inbegrepen accessoires bij CR089 Crockpot Express pot

Tal van instellingen

Maak gebruik van 8 voorinstellingen en 4 manieren om te koken: snelkoken, langzaam koken, stomen en bruin/sauteren. De Crock-Pot Express Pot inclusief accssoires kan maaltijden tot 70% sneller bereiden dan traditioneel koken, zodat u minder tijd kwijt bent aan de keuken en meer tijd met vrienden en familie kan doorbrengen. Dankzij 8 vooraf ingestelde drukstanden voor verschillende etenswaren kies je ervoor om eerder te eten, of gebruik je de slowcook-stand om later terug te komen op een heerlijke warme maaltijd. Je kunt ook stomen, bruinen of sauteren voor het programmeren, waardoor eenpansmaaltijden gemakkelijker dan ooit zijn.

Stoommand en tang

De stoommand stoomt perfect een verscheidenheid aan groenten, delicate vis en ander voedsel, terwijl de meegeleverde tang ervoor zorgt dat voedsel gemakkelijk van de bodem van de kom kan worden geplaatst en verwijderd, en u kunt ze ook gebruiken voor het klaarmaken van maaltijden.

stoommand en tang
Referentienummer(s) CR089
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren

Gerelateerde producten

Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures