CROCKPOT DURACERAMIC SAUTé SLOWCOOKER WHITE 5L (CR026)

De CR026 is voorzien van een duurzame ultra-gladde en voedselveilige DuraCeramic-coating. De binnenpan is te gebruiken op het iedere warmtebron (voor bijvoorbeeld het aanbraden van vlees, vis of groentes). Afbeelding twee en drie hiernaast weergegeven zijn gemaakt door foodies magazine.

€ 139,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Deel je dag in naar behoeften, de slowcooker doet het werk

In de vluchtige hedendaagse maatschappij leek geen plaats meer voor traditionele langkook-gerechten. Terwijl wereldwijd de meest klassieke recepten lagen te verpieteren, werd hard gewerkt aan de Crock-Pot slowcooker: het antwoord op de vraag of we ooit nog de authentieke pruttelgerechten op tafel mochten verwelkomen. Ja dus! Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid. Een dag is in te delen naar behoefte, terwijl de Crock-Pot slowcooker in de keuken (veilig!) doorpruttelt.

Deel je dag in naar behoeften, de slowcooker doet het werk
Aantal personen 5
Instellingen Digitaal
Binnenpan DuraCeramic (geschikt voor alle warmtebronnen)
Inhoud 5,0 liter
Referentienummer(s) CR026
Q: Ik zou graag willen weten wat de temperaturen worden/zijn in de standen hoog, laag en warmhouder. Ik kan het nergens vinden. Gr Berlinda van Trigt. A: Beste Berlinda, hartelijk dank voor uw vraag. In zowel stand LOW als HIGH bouwt de temperatuur geleidelijk op naar een eindstand. Deze eindstand ligt tussen de 97 en 103 graden. In stand LOW duurt het langer voordat de eindtemperatuur bereikt is. In stand HIGH gaat dat sneller. De warmhoudstand ligt rond de 65 graden. Wanneer de bereidingstijd verstreken is, schakelt de Crock-Pot slowcooker automatisch over op de warmhoudstand bij uw model. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet. Floor Notten

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren

Gerelateerde producten

Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures Demodag