CEADO LIFE KOFFIEMOLEN

Ceado in Italië maakt wellicht wel de beste professionele bonenmolens ter wereld. Met de Life grinders brengt Ceado haar kunde nu ook naar de consumentenmarkt. Het verschil zit onder meer in de precisie waarmee de maalschijven die in eigen huis gemaakt worden, geslepen zijn. Ceado is de enige bonenmolen fabrikant die zelf haar maalschijven fabriceert en produceert. Maalschijven zonder schroeven, nagenoeg geen retentie, standaard voorzien van een single dose én gewone hopper. Altijd een super consistente maling met de Life grinder van Ceado! Deze schitterend vormgegeven Life grinders hebben alles in zich om de premium markt van espresso molens te veroveren. 

€ 649,-

Voorraad wordt gecontroleerd...
BESCHIKBARE KLEUREN

Winnaar van de Good Design Award 2023

De Ceado Life koffiemolen is recentelijk winnaar geworden van de Good Design Award 2023 en hier zijn wij uiteraard enorm trots op. Niet gek ook, met zo'n kundig en mooi ontworpen apparaat!

Life by Ceado

Touch display

Met slechts één aanraking heb je koffie gemalen van verse bonen, samen met die onweerstaanbare smaak en aroma. Het intuïtieve touch display zorgt ervoor dat je je koffie precies maalt zoals jij het lekker vindt.

Duurzaam

De zero-retention hopper voor single-dose malingen en geavanceerde cutting-edge technologie zorgen voor een precisiemaling, laag energieverbruik en minder verspilling van je heerlijke koffie. 

Uniek in zijn soort!

Met deze machine kun je niet alleen de traditionele espresso bereiden, maar ook speciale melanges malen voor alternatieve extractiemethoden zoals de Franse pers, V60 of aeropress. Dit is allemaal te danken aan een aantal kleine aanpassingen, zoals de inklapbare portafilter houder en de mogelijkheid om de traditionele hopper te vervangen door de single dose hopper. Door het gebruik van deze hopper is er zeer weinig tot geen verspilling. Daarnaast zorgen de maalschijven zonder schroeven voor een hoge mate van consistentie bij de maling van jouw koffiebonen.

Doorsnede maalschijven 50 mm
Dosering Automatisch (tijd), Automatisch (tijd), Handmatig, Handmatig
Wattage 250 Watt
Maalstand Traploos
Programmeerbaar Ja
Programmeerbare koffiehoeveelheid Ja
Maalgraad instelbaar Ja
Maalt direct in filterdrager Ja
Maalt direct in reservoir Ja
Afsluitbare bonencontainer Ja
Display Ja
Inhoud 0,25 kg
Hoogte 36 cm
Breedte 15 cm
Diepte 20 cm
Gewicht 6 kg
Digitaal Ja
Referentienummer(s) CE600201, CE600202, CE600204, CE600203
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures