FOODSAVER SLIM LINE WIT

 

Bacteriën en schimmels tasten voedsel aan. Hierdoor bederft veel vers voedsel, wat daardoor in de afvalbak verdwijnt. Deze bacteriën en schimmels leven bij de aanwezigheid van zuurstof. Door zuurstof weg te trekken van de verse producten blijven deze dus langer vers.

FoodSaver trekt 97% van alle zuurstof weg van het voedsel. Hierdoor blijft het tot 5 maal langer houdbaar. Het FoodSaver-systeem beschikt over zowel vershoud-zakken  als -dozen. Voedsel invriezen en opbergen in de koeling zijn twee voorname toepassingen. Ook garen op de sousvide-manier (langzaam garen van vacuümverpakt vlees, waardoor het zeer mals wordt) is met FoodSaver een eenvoudige handeling geworden.

 

Ingevroren blijven door FoodSaver verpakte producten gevrijwaard van vriesbrand en uitdroging. Dit leidt ertoe dat de kwaliteit van het voedsel beter blijft, het zijn voedingswaarden behoudt en de hoeveelheid voedselverspilling gereduceerd wordt.

€ 89,-

Voorraad wordt gecontroleerd...
BESCHIKBARE KLEUREN

Geïntegreerde bepaling plaatsing rollen.

Door het ingebouwde uitlijningssysteem worden de zakken keer op keer correct geplaatst. Ook wanneer deze geplaatst worden in een haakse positie. 

Lekker eten, maar langer houdbaar.

Wanneer uw maaltijd gesealed wordt door de vacuummachine, dan blijft het eten tot 5x langer fris. Dit is niet alleen erg smaakvol, maar ook nog eens goed voor kostenbesparing op de wekelijkse boodschappen. 

Voor elk type voedsel.

Zowel natte als droge producten kunnen met de FoodSaver Slim verpakt worden en gevacummeerd voor later gebruik. Zowel automatisch als handmatig kan de FoodSaver er voor zorgen dat uw maaltijd nóg langer lekker blijft. 

FSV100

Inbegrepen in dit pakket

Bij deze Foodsaver FSV100 zit een startpakket inbegrepen om je op gang te helpen met vacumeren. Zo kan je bepalen waar je behoefte aan hebt en wat het beste werkt voor jou. Het complete pakket bevat het volgende:

  • Foodsaver FSV100 vacumeerapparaat
  • 1x 28m x 2,43m vacumeerrol
  • 2x 946ml vacumeerzakken
  • 2x 3,78L vacumeerzakken
  • 1x handheld accessoire slang
Referentienummer(s) FSV100

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures