ESPRESSIONS SMART PRESSURE COOKER 5.7L

Deze Smart Pressure Cooker van Espressions is een fantastisch veelzijdige machine. Met verschillende slimme voorgeprogrammeerde en zelf in te stellen programma's bereid je razendsnel onder hoge druk een risotto, pasta, rijst, gevleugelte, chili, soep en méér. Naast de hogedruk functionaliteit kan je ook slowcooken, sauteren en beschikt het apparaat over een functie waarmee je yoghurt kan maken.

€ 179,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Compleet pakket voor al je kookbehoeften

Om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de functies van de Smart Pressure Cooker, wordt deze compleet geleverd met:

  • Hogedruk deksel
  • Glazen deksel (voor andere programma's waarbij het hogedruk deksel niet nodig is)
  • Solide RVS binnenpan
  • Stoommandje met -opzet
  • Roerspatel
  • Maatbeker
Onderdelen Smart Pressure Cooker
Gerecht met zalm

Koken onder hogedruk: heerlijk en smaakvol eten in een handomdraai!

Met de voorgeprogrammeerde hogedruk functies kook je onder een druk van 10 tot 70kpa meer dan normaal. Door deze extra druk kookt water pas op een hogere temperatuur wat er voor zorgt dat voedsel veel sneller gaart. Zo ben jij eerder klaar met de bereiding van een gerecht!

RVS binnenpan van 5,7L

Om je gerechten in te bereiden wordt een solide RVS binnenpan meegeleverd. De ruime 5,7 liter binnenpan van RVS heeft als voordeel dat deze erg duurzaam en eenvoudig schoon te maken is. De RVS binnenpan is alleen te gebruiken in de Smart Pressure Cooker en niet geschikt voor een externe warmtebron. Door de RVS binnenpan heb je ook de mogelijkheid om aan te braden (sauteren) in deze Pressure Cooker.

RVS binnenpan
Display smart pressure cooker

Slimme functies

De slimme functies zorgen ervoor dat na bereiding op hogedruk van bijvoorbeeld rijst, risotto of pasta de druk automatisch van de pan gaat, zodat jouw gerechten stoppen met garen en niet overgaar worden.

14 kookprogramma's

Met tal van voorgeprogrammeerde functies maak je eenvoudig jouw favoriete recept. Je gaat eenvoudig met een van de 14 programma's aan de slag waarbij je onder hoge druk of normale druk kan koken.

De beschikbare programma’s onder hoge druk zijn: Soep, Bonen/Chili, Vlees/Stoofpot, Gevogelte, Meergranen, Steriliseren, Stomen/Zelfreiniging, Cake, Pasta, Rijst/Risotto en Manual.

De beschikbare programma’s onder normale druk zijn: Yoghurt, Sauteren, Slowcooken.

14 programma's voorgeprogrammeerd
Warmhoudfunctie Ja
Sterilisatie functie Ja
Timer Ja
Kabel opslag Nee
Vermogen 1000 Watt
Stoomschalen Ja
Capaciteit 5,7 Liter
Referentienummer(s) EP6000
Q: Er komt stoom vrij tijdens het kookprogramma onder hoge druk, is dat normaal? A: Het is normaal dat er stoom vrijkomt uit de stoomuitlaat tijdens bepaalde kookprogramma's onder hoge druk. Dit doet het apparaat vanzelf om de druk op hetzelfde niveau te houden. Plaats hierom het apparaat altijd zo dat de stoom naar boven vrij weg kan zonder obstakels.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures