ESPRESSIONS SMART KETTLE

Wel eens te slappe thee? Of van die bittere? Dat is nu verleden tijd! Omdat ieder type thee zijn eigen watertemperatuur behoeft, heeft de Smart Kettle sneltoetsen voor de diverse theesoorten: het groene-theeknopje indrukken, en hij gaat direct aan de gang om de temperatuur te bereiken die de beste smaak uit groene thee extraheert. De stijlvolle waterkoker bestaat uit geraffineerde combinaties van gepolijst en geborsteld roestvrijstaal en beschikt over alle eigenschappen die je nodig hebt het perfecte kopje thee te zetten. Op fluistertoon! Een signaaltje wanneer hij zijn taak volbracht heeft, en de mogelijkheid de thee 20 minuten op exact dezelfde temperatuur te houden maken van deze waterkoker de slimmerik die jou aan perfecte thee helpt!

€ 129,-

Steriliseer- en 40°C functie en 'keep warm' stand

Innovatief is de steriliseerfunctie. Deze verwarmt het water tot het kookpunt (100 °C) en blijft 5 minuten doorkoken. Dit perfectioneert de waterkwaliteit. De 40 °C functie is ideaal voor het bereiden van babyvoeding en pap.

De 'keep warm' functie houdt desgewenst het water 20 minuten lang op de ingestelde temperatuur. Wel zo gemakkelijk voor een tweede of derde kopje thee.

Altijd de perfecte thee temperatuur

De smaak van thee komt optimaal tot zijn recht bij de juiste temperatuur, die per soort verschilt. Zo komt groene thee het beste tot zijn recht met water van 80°C, witte thee met water van 85°C, Oolong-thee met water van 90°C en zwarte thee met 100ºC. Bij een te hoge temperatuur verbrandt de thee, wat de smaak negatief beïnvloedt en bitter maakt. Op een te lage temperatuur gezet extraheert de thee weer niet voldoende smaak.

De stilste waterkoker in zijn klasse

Een bron van ergenis in een open keuken is een lawaaiige waterkoker. Exclusief ontworpen is het 'Espressions Quiet Shield', een roestvrijstalen schijfvormig element dat in staat is om het geluid van borrelend water te absorberen. 

Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is laat een aangenaam geluidsignaal je dit weten.

Inhoudsindicatie

De waterkoker heeft een inhoudsindicatie tot 1.7 liter en is voorzien van een tweezijdige watermeter. Dit is handig voor zowel links- als rechtshandig gebruik.

Slimme beauty

De Smart Kettle is niet alleen slim en fluisterstil maar ook gemaakt van de mooiste materialen. Zo zijn de grotere oppervlaktes van geborsteld roestvrijstaal en de randen van glad gepolijst roestvrijstaal. Een kostbare bewerkingsmethode maar het zijn deze details die het verschil maken tussen een 'gewone' waterkoker en de Espressions Smart Kettle.

Warmhoudfunctie Ja
Sterilisatie functie Ja
Uitneembare kalkfilter Ja
Instelbare temperatuur Ja, 6 standen
Timer Ja
Vermogen 2.400 Watt
Inhoud 1,8 liter
Temperatuur indicator digitaal
Referentienummer(s) EP9650

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures