ESPRESSIONS PRECISION BONENMOLEN

Zoals de naam al zegt is precisie het handelsmerk van deze bonenmolen, zowel in constructie als in bediening. Of het nu gaat om het instellen of malen: de molen werkt eenvoudig, snel en nauwkeurig. Die nauwkeurigheid is te danken aan de hardstalen conische maalschijven en aan de stevige, dubbel gelagerde constructie van de maal-as. Bijgeleverd is een borsteltje waarmee de uitneembare maalschijven en antistatische maalkamer goed zijn schoon te houden.

€ 199,-

'Tap & Go'

Plaats de filterdrager in de houder en duw met de filterdrager zacht tegen het ijzeren beugeltje aan. De Precision bonenmolen begint direct met malen (en het vullen van uw filterdrager) en stopt hier onmiddellijk mee wanneer u ophoudt met de filterdrager tegen het beugeltje te duwen. LED-verlichting geeft optimaal zicht op het maalresultaat.

‘Tap & Go’ Espressions Precision bonenmolen
Precieze overbrenging Espressions Precision bonenmolen

Precieze overbrenging

Dubbele lagers in de maal-as minimaliseren zijdelingse bewegingen en zorgen voor een duurzame constructie en consistent maalresultaat. De riemaandrijving zorgt voor een laag toerental en stille werking. Met de dertig maalstanden maal je precies met de verfijning die gewenst is: van fijne espresso- tot grove  cafetière-maling. Herkalibreren en uitnemen van de maalschijven gaat eenvoudig, en zonder gebruik van gereedschap. 

Afneembare bonencontainer

De bonencontainer is aan de onderzijde af te sluiten en daardoor ook gevuld afneembaar. Het donkerbruine kunststof van de container beschermt de koffiebonen tegen lichtinvloeden.

Afneembare bonencontainer Espressions Precision bonenmolen
Doorsnede maalschijven 54 mm
Dosering Handmatig
Watt 130 watt
Maalstand Traploos
Referentienummer(s) EP0700

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures