ECM LIMITED EDITION SYNCHRONIKA SET

Vanwege het 25-jarig jubileum brengt ECM een unieke serie van de Synchronika uit. Deze speciale serie komt tot uiting door de antracietkleurige poedercoating van de behuizing inclusief het voorpaneel, gecombineerd met andere designkenmerken. Zo zijn er hoogwaardige olijfhouten handgrepen op de zethendel, kleppen, portafilter en meegeleverde tamper aanwezig. Hiernaast zijn de manometers in reliëf vervaardigd in plaats van print.

De Limited Edition Synchronika is uitverkocht.

Voorraad wordt gecontroleerd...

Deze exclusieve Synchronika voor het 25-jarige bestaan van ECM wordt gemaakt in een wereldwijde oplage van slechts 1250 stuks. De exclusiviteit hiervan wordt getoond in de nummering op het embleem aan de voorkant.

De Synchronika antraciet limited edition komt het best tot zijn recht naast een S-Automatic 64 antraciet incl. RVS maalkraag met glazen bonenreservoir. Deze Synchronika antraciet limited edition bieden we als set met de S-Automatic 64 antraciet incl. RVS maalkraag met glazen bonenreservoir aan. Let op: hier zit de uitklopbak niet bij inbegrepen.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures