ECM CASA V

Deze compacte, praktische en krachtige espressomachine is van hoogwaardig glanzend RVS. Met zijn 21 cm is hij zeer smal en past daardoor in het kleinste hoekje van de keuken. De Casa V is uitgevoerd met het beproefde klassieke single-curcuitsysteem en warmt zeer snel op (5-7 minuten!). Zoals alle ECM Manufacturemodellen wordt de Casa V handgemaakt.

€ 1.159,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Perfecte druk

Met de ECM Casa V maakt u in een handomdraai een heerlijke espresso of cappuccino. De klassieke drukgroep is vervaardigd van massief messing. De pompdruk is naar wens zelf in te stellen. De ergonomisch gevormde filterdrager is zeer fraai afgewerkt. Op de kopjesverwarmer met het fraaie metalen rekje op de bovenzijde van de machine kunt u een ruime hoeveelheid porselein voorverwarmen.

Perfecte druk
COMPACT DESIGN

2,8 liter waterreservoir

Het 2,8 liter waterreservoir bevindt zich onder de afneembare koppenwarmer en is zelf ook uitneembaar voor het vullen en reinigen.

Boiler Enkele boiler
Pomp Vibratie pomp
Watertank 2,8 liter
Referentienummer(s) E80045
Q: Wordt de Casa standaard geleverd met een filterdrager? A: Ja, de ECM Casa wordt standaard geleverd met een filterdrager met 2 uitlopen en twee filterbakjes, 1-kops en 2 kops.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures