CROCK-POT DURACERAMIC SAUTé SLOWCOOKER WHITE 4,5L

Secuur gerechten garen, zoals u gewend bent van Crock-Pot! Deze uitvoering kent een handig deksel, die vastzit aan het apparaat! (uiteraard ook eenvoudig los te koppelen). Het apparaat is voorzien van een ultra-gladde en krasbestendige DuraCeramic-coating. De binnenpan is te gebruiken op het fornuis (voor bijvoorbeeld het aanbraden van vis, vlees en groentes). De BBQ-recepten op de afbeelding hiernaast komen uit foodies magazine

€ 89,-

Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid

In de vluchtige hedendaagse maatschappij leek geen plaats meer voor traditionele langkook-gerechten. Terwijl wereldwijd de meest geweldige recepten lagen te verpieteren, werd hard gewerkt aan de Crock-Pot slowcooker: het antwoord op de vraag of we ooit nog de authentieke pruttelgerechten op tafel mochten verwelkomen. Ja dus! Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid. Een dag is in te delen naar behoefte, terwijl de Crock-Pot slowcooker in de keuken (veilig!) doorpruttelt. 

Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid.

Slow BBQ-saus

Ook zo'n fan van barbecueën? Wist je dat je met de Crock-Pot slowcooker ook heerlijke sausjes kunt bereiden? Probeer de variaties in de afbeeldingen slider hierboven eens. Bron: foodies magazine.

Aantal personen 5
Instellingen Analoog
Binnenpan DuraCeramic (geschikt voor alle warmtebronnen)
Inhoud 4,5 liter
Referentienummer(s) CR038
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Gerelateerde producten

Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacature