BREVILLE BREVILLE BARISTA MAX PLUS

De Breville Barista Max+ Espressomachine is een aangepaste versie van de Breville Barista max. Zo is dit apparaat afgewerkt in het zwart gecombineerd met RVS. Hiernaast komt de Barista Max+ met een geïntegreerde LED indicator voor de maalduur en meting van de extractie. Ook is de maaltrechter zo vormgegeven dat de gemalen bonen volledig in het filterbakje terecht komen.

€ 549,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Breville Barista Max PLUS meer

Volledig nieuw bij de Bariste Max+ is het LED display, waar de intelligente functie voor maling en dosering op zichtbaar is. Op het LED display is met de timer op de seconde na bij te houden hoe lang het extraheren van de espresso duurt. Ook is de maaltrechter beter vormgegeven wat ervoor zorgt dat er zo min mogelijk maling verloren kan gaan.

De Breville Barista Max+ is net als de Breville Barista Max voorzien van 30 maalgraadinstellingen en heeft ook een 58mm Café-size zetgroep. Door gebruik te maken van de ‘Tap en Go™ knop zorg je voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie. De 58mm zetgroep en portafilter, samen met PID-controller zorgen voor een perfecte extractie van de koffie aroma's.

Breville Barista Max+ Display

Ultiem gebruiksgemak

Het Thermoblock zorgt voor snelle opwarming en een nauwkeurige watertemperatuur voor de beste espresso-extractie en optimaal melkschuim. Ten bate van snelheid en effi ciëntie wordt alleen de vereiste hoeveelheid water verwarmd. Het Thermoblock verwarmt water zodat de espresso op 92°C wordt geëxtraheerd voor de optimale extractie van oliën uit het aangedrukte koffiemaalsel.

Het temp IQ Shot Control 3-traps-systeem combineert het snel opwarmende thermoblock met zachte pre-infusie voor gelijkmatige extractie en een geavanceerde controller voor het bereiken van een consistente temperatuur. Met de Auto Shot Control wordt koffiezetten helemaal een eitje. Dit betekent namelijk dat de machine is voorzien van een vooraf ingestelde enkele (30 ml) en dubbele (60 ml) shot espresso.

Tap&Go™ intelligente maling en dosering

De Barista Max+ is ontworpen om nauwkeurig het precieze gewicht van koffiemaalsel af te meten voor een dosis van 1 of 2 shots. Daarnaast geeft de Barista Max+ feedback voor optimale extractie. Dankzij Breville’s Tap&Go™-maaltechnologie op maat wordt koffi emaalsel met één tikje direct in het portafi lter gedeponeerd. Duw het portafilter eenvoudig omlaag om de molen te activeren. 

Het bonenreservoir van 250 g heeft anti-morskleppen waardoor koffiebonen bij verwijdering niet op het werkblad kunnen vallen. De in het espressoapparaat ingebouwde koffiemolen biedt een all-in-one maalervaring.

Referentienummer(s) VCF152
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures