P E R S B E R I C H T

 

Crock-Pot introduceert een revolutionaire slowcooker: de Crock-Pot CR011

Koken is een bezigheid die miljoenen Nederlanders dagelijks met veel plezier verrichten met als doel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Toch blijkt het vaak lastig om met de beperkte tijd die we hebben, iets smaakvols op tafel te zetten. Slowcooking is de nieuwe trend in de keuken. Crock-Pot biedt met zijn slowcooker een tijdbesparende en praktische oplossing voor iedereen met een druk bestaan, die daarnaast toch nog lekker, smaakvol en gezond wil eten.

Volgens Marc Berendsen, importeur van Crock-Pot, zal Crock-Pot voor een revolutionaire verandering zorgen in ons dagelijkse leven. “We willen bewust en gezond eten en tegelijkertijd onze schaarse vrije tijd besteden aan leuke dingen. Slowcooking speelt naadloos in op deze trend. De slowcookers van Crock-Pot zijn in Amerika en Engeland een begrip. Het is een kwestie van tijd voordat dit ook in Nederland zo is. Heb je eenmaal van een lekkere ‘slowcook maaltijd’ genoten, ben je verkocht en kies je voor Crock-Pot.”

Slowcooking met Crock-Pot is een kooktechniek waarbij voedsel langzaam - op maximaal 96 graden Celsius - gegaard wordt. Doordat de temperatuur nooit boven de 100 graden Celsius uitkomt, blijven smaak, aroma's en voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen beter bewaard tijdens het garen en wordt vlees, vis of groenten niet doorgekookt. Erg lekker en boordevol gezonde voedingstoffen en dat zonder zelf lang in de keuken te staan.

Het gebruik van de Crock-Pot is heel gemakkelijk en praktisch: doe alle zorgvuldig uitgekozen ingrediënten in de Crock-Pot, zet deze aan en geniet van je dag. Gedurende de dag bereidt de Crock-Pot – terwijl je het gerecht voor de volgende dag uitzoekt en de boodschappen doet  - jouw warme maaltijd en bij thuiskomst staat er een heerlijk, voedzaam en gezond gerecht op jou te wachten. 

Crock-Pot maaltijden zijn heel divers en variëren van stoofpotjes tot curries, soepen, sauzen, taarten, suddervlees, diverse bijgerechten maar bijvoorbeeld ook grote stukken perfect gegaard vlees. Doordat er geen boter of ander bakmiddel nodig is in deze pan én door de manier van garen, is de Crock-Pot perfect voor iedere foodie. Het is zelfs de ideale BBQ bondgenoot voor deze zomer. Hoewel niet in ieder van ons een sterren chef schuilt, houdt iedereen wel van lekker eten. De Crock-Pot biedt de ideale oplossing waardoor je iedere dag opnieuw kan genieten van een zelfgemaakte, smaakvolle en gezonde maaltijd. Inspiratie voor gerechten kan je op doen met het eigen receptenboek van Crock-Pot en via deze link.

Het Amerikaanse merk Crock-Pot is een echte specialist in slowcookers met een breed en divers assortiment slowcookers in verschillende maten en met onderscheidende functies. 

De Crock-Pot is daarbij duurzaam want het apparaat gebruikt een minimale hoeveelheid energie vanwege zijn lage wattage en is één van de veiligste producten op de markt vanwege de ingebouwde beveiliging dat het systeem automatisch uitschakelt in geval van oververhitting. Nu kun je met een gerust hart en zonder tijdsdruk genieten van je dag, wetende dat er bij thuiskomst een heerlijke maaltijd voor je klaar staat. 

Nieuw van Crock-Pot: 
CR011 Sauté Slow Cooker met glazen deksel én programmeerfunctie.

Crock-Pot introduceert een nieuwe en unieke slowcooker: de Crock-Pot CR011. Revolutionair vanwege het feit dat het apparaat een Sauté Slow Cooker is met een inhoud van 6 liter met een glazen deksel én een programmeerfunctie.

De sauté-functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om vooraf vlees in de binnenpan op het fornuis kort bruin te braden of om of achteraf een schotel in de oven te gratineren. Dit terwijl het resultaat kan worden bekeken door de hittebestendige glazen deksel. Daarnaast kan je in de pan restjes bewaren in de koelkast of de diepvries en direct opwarmen in de oven of op het fornuis. 

Ook heeft dit nieuwe model een timerfunctie waarmee de bereidingstijd is in te stellen van 30 minuten tot 20 uur. Het apparaat telt de minuten af en schakelt automatisch over naar de warmhoudstand wanneer de tijd om is.

De ruime inhoud van maar liefst 6 liter maakt dit model geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

De prijzen van de verschillende Crock-Pot modellen variëren van €49 tot €149 afhankelijk van de inhoud en functionaliteit. De Crock-Pot CR-011 kost €139 en is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken.

Kijk hier voor het volledige assortiment

 

---- EINDE PERSBERICHT ----

Noot voor de redactie (niet voor publicatie). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met IT&M, telefoonnummer: 040-2901130 of e-mail: info@itmonline.nl.

IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

DOWNLOAD HIER DE BEELDEN